An

Company

Have any questions?
Call Us :
+91 93344-88834

An

Certified Company

Have any questions?
Call Us :
+91 93344-88834

Verraad voor een partner waarom sommige mannen het leuk vinden

Toen hij haar zo’n optie bood, was ze geschokt en besloot toen: waarom niet proberen? Toestemming om te spelen, te veranderen en zelfs met de volledige toestemming van de man – een leuk experiment.

In het Engels wordt deze praktijk cuckolding genoemd (Cuckold – bedrogen echtgenoot, Cuckold). Sommige mannen die gedrag brengt veel plezier, alsof het bijdraagt ​​aan de heropleving van gevoelens.

Waarom vinden ze het leuk? Sommige behaagden dat hun vrouw andere mannen zal worden geschreven. Iemand heeft niet-gerealiseerde dromen van ondergeschikte. Iemand geeft het plezier om te weten dat hun vrouw seks heeft met iemand anders.

Deze fetisj is overwegend mannelijk, vrouwen over deze droom is zeer zelden (echter een actieve deelnemers aan het proces, ze genieten van de overtreding van de grens die door het bedrijf is uitgegeven). In veel gevallen blijken mannen voyeurs te zijn, en als een vrouw niet vreemd is aan een tentoonstelling, blijkt het een geweldig stel.

Psychologische achtergrond kan anders zijn. Vaak is dit een pruik van de zogenaamde biologische imperatief: wanneer een man weet dat zijn vrouw met een ander is, lijkt het te proberen te concurreren met een sperma van een ander mannetje. Het is snel opgewonden, actiever en hardere gedraagt ​​zich in seks, ejaculeert meer en benadrukt meer sperma, het is ook klaar voor het record sneller – en in het algemeen wil het seks dan voorheen. Specialisten noemen het “SPERM WAR”.

Is het moeilijk om “externe” seks van paar te scheiden? Is het mogelijk om te praten over wie u wilt uitnodigen voor bed tussen discussies van het menu voor de avond en de betaling van accounts? Volgens Nastya, vrij. In haar geval, de reden “het is leuk om vreugde aan hem te leveren en in het herencentrum te zijn”. Maar het duurde lange tijd: dominantie en onderwerping drong in alle aspecten van haar huwelijk en vernietigde hem uiteindelijk. De fantasie, die ze ook leuk vond, werd uiteindelijk een van de manieren om te controleren en de reden voor de https://drostes.nl/pag/farmhouse_vakantie___gezondheidsoverwegingen.html overtreding.

Voor veel stoom blijft het verlangen naar verraad fantasie, gerealiseerd van tijd tot tijd. Maar sommige mannen duiken met hun hoofden in dit verhaal en vereisen steeds meer partners. Dit is een ongezonde dynamiek: de egoïstische vorm van narcisme en bevredigende hun eigen seksuele interesse.

Dit is wat Nastya zegt: “In eerste instantie denk je dat het heel cool is om je regels vast te stellen, maar toen ik eenmaal uit bed kwam, vol beledigingen, woede en verdriet. Een deel van mij was altijd tegen wat ik deed, maar hij was niet eerlijk toen hij zei dat hij rustig mijn beslissing zou nemen om te stoppen “.

Als gevolg hiervan scheidden ze en nu is het in relaties die de aanwezigheid van andere mannen in de slaapkamer uitsluiten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *